Puli Marketing

Puli Marketing

Fúró bérlés Budapest

2021. augusztus 24. - Lipták Márk

Nem szeretne pár lyuk fúrásához fúrót vásárolni? A fúró bérlés a megoldás.A kiváló minőségű Black&Decker fúrókalapács könnyedén elbánik a téglafallal, és még a betonnal is. Így ideális panellakások falához is.

A fúró bérlés Budapest városán belül még sosem volt ilyen egyszerű. Napi akár 3000Ft-tól elérhető a fúró, 3+ nap esetén ingyenes kiszállítással. Egyébként 1 napra 5000Ft a bérlés ára, ami töredékösszeg egy fúró vásárlási árához képest. A kiszállítás díja 1-2 napos bérlés esetén 5000Ft.

A fúró kölcsönzés mellé adunk fúrófejeket, mélységütközőt, valamint a termékhez angol nyelvű leírást is. Minden bérlés előtt egy gyors ismertető is tartunk, hogy minél gördülékenyebben használhassa a fúróinkat.

Tekintse meg honlapunkat: furoberles.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pulimarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr7016669482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása