Puli Marketing

Puli Marketing

Kalibrálás hitelesített kalibrálólaboratóriumban

2021. augusztus 24. - Lipták Márk

Ne felejtse el kalibrálni eszközeit. Ahhoz, hogy a kalibrálás tökéletes legyen, hivalatos, a NAH által jóváhagyott, akkreditált kalibrálólaboratóriumra kell bízni eszközeit. A Median L+G Kft. tökéletesen megfelel ennek. A kalibrálásról ITT tájékózodhat. 

Kalibrálás mellett, bérmérés szolgáltatást is nyújt a Median L+G Kft. Erről a szolgáltatásukról ITT tudhat meg többet.

A cég profiljába tartozik még az optikai mérőgép, a 3d koordináta mérőgép, valamint a cnc 3d multiszenzoros mérőgép értékesítés is.

Ha szeretne bővebb információkat is meg tudni, keresse fel a cég weboldalát, és annak kapcsolati oldalát.

Fúró bérlés Budapest

Nem szeretne pár lyuk fúrásához fúrót vásárolni? A fúró bérlés a megoldás.A kiváló minőségű Black&Decker fúrókalapács könnyedén elbánik a téglafallal, és még a betonnal is. Így ideális panellakások falához is.

A fúró bérlés Budapest városán belül még sosem volt ilyen egyszerű. Napi akár 3000Ft-tól elérhető a fúró, 3+ nap esetén ingyenes kiszállítással. Egyébként 1 napra 5000Ft a bérlés ára, ami töredékösszeg egy fúró vásárlási árához képest. A kiszállítás díja 1-2 napos bérlés esetén 5000Ft.

A fúró kölcsönzés mellé adunk fúrófejeket, mélységütközőt, valamint a termékhez angol nyelvű leírást is. Minden bérlés előtt egy gyors ismertető is tartunk, hogy minél gördülékenyebben használhassa a fúróinkat.

Tekintse meg honlapunkat: furoberles.hu

Bérmérés a Median L+G Kft.-nél

Szeretné alkatrészeit megmérni, de nincs hozzá megfelelő eszköze? A bérmérés a megoldás.

A Median L+G Kft. már 1993 óta foglalkozik bérmérésekkel. Vállalnak sokféle eszköz, alkatrész, szerszám bérmérését Vertex és Excel optikai mérőműszer segítségével, valamint Optacom kontúrmérő gépük segítségével is. A bérmérés árak megismeréséhez tekintse meg honlapunkat és a kapcsolati úrlapon keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot.

A beérkezett mérendő eszközöket a lehető leghamarabb idő alatt megmérik a cég profi munkatársai és utána a kért módon visszajuttatják azokat Önnek. 

Amennyiben szeretné igénybe venni a bérmérés szolgáltatást, kérjük keresse fel a Kapcsolat oldalt.

Hogyan zajlik a kalibrálás?

Ahhoz, hogy egy kalibrálás sikeres legyen, találnunk kell egy céget, amely rendelkezik a Nemzeti Akkreditálási Hatóság által engedélyezett kalibráló laboratóriummal.

A Median L+G Kft. Budapest egyik legnagyobb kalibráló laboratóriumával rendelkezik Vállalják: munkaeszköz kalibrálás, mérőműszer kalibrálás, valamint bármilyen más munkadarab kalibrálását.

A kalibrálásról bővebb információt a www.medianlg.hu/kalibralas oldalon találhat. 

süti beállítások módosítása